Waarom Click4friends?  
Heb je het gevoel dat je er altijd alleen op uit moet gaan? Hebben je familie en vrienden het te druk met hun eigen gezin?
Click4friends is voor alleenstaande 40-, 50- en 60-plussers die toe zijn aan nieuwe mensen in hun leven, misschien wel aan nieuwe vrienden.
Samen is leuker dan alleen!
 

Verbetering van de leesbaarheid:
Wanneer je een groter lettertype wilt, klik dan tegelijkertijd op de toetsen Ctrl en + (plustoets). Verkleinen kan door te klikken op Ctrl en - (mintoets). Door tegelijk te klikken op Ctrl en 0 (nultoets) keer je terug naar het oorspronkelijke scherm.

Click4friends is er voor jou wanneer je:
•    Alleenstaand en boven de 40 bent
•    In je eigen regio nieuwe mensen wilt ontmoeten of nieuwe vrienden wilt maken
•    Niet uit bent op daten
•    Betaalbaar en veilig met anderen op pad wilt
•    Een laagdrempelige organisatie zoekt
•    Af en toe erop uit wil om bijvoorbeeld te gaan wandelen of fietsen om samen te jeu de boulen of bowlen om samen naar een dansavond, theater  museum of restaurant te gaan of gewoon samen een gezellige middag te hebben.
 

Voordelen op een rij:
•    Click4friends is persoonlijk: met een activiteitencoördinator en betrokken Clickers in activiteitencommissies.
•    Je kunt kiezen uit leuke activiteiten in je eigen regio maar ook vakanties behoren tot de mogelijkheden. Je kunt ook andere regio's verkennen.
•    Je kunt ook eigen activiteiten aanmaken en je hobby delen met andere Clickers.
•    Dankzij onze partners, krijg je korting op veel uitjes. Klik hier voor onze partners.

Wist je dat:
•    Click4friends al meer dan 13 jaar een vriendschapsnetwerk is in Limburg.
•    Door Click4friends heel veel alleenstaanden weer plezier in het leven hebben gekregen.
•    Click4friends sinds juni 2018 vermeld wordt op de Parelkaart van de Vereniging Limburg.
•    Op dit moment meer dan 500 alleenstaanden lid zijn en sinds de oprichting in 2007 al meer dan 4500!
•    70% van de Clickers tussen de 50 en 65 jaar jong zijn.
•    25% van de Clickers weduwe resp. weduwnaar zijn.
•    De jongste Clicker 40 jaar en de oudste boven de 80 is.
•    Tweederde van de Clickers vrouw en eenderde man is.
•    Click4friends ook actief is op Facebook
•    Click4friends regelmatig informatiebijeenkomsten organiseert voor belangstellenden en voor nieuwe leden, klik hier voor meer informatie.
•    Sommige Clickers de contributie zelfs vergoed krijgen via een persoonsgebonden budget of de Sociale Dienst van hun gemeente.
•    Je iedere willekeurige dag (dagelijks) kunt inschrijven.
 

Abonnementen:
•    Proefabonnement voor 2 maanden
Kost normaal €25,00 maar tijdens informatiemiddagen krijg je 50% korting en betaal je slechts €12,50, wordt door een éénmalige automatische incasso geïnd. Leden van Benefits, Service van Envida en Meander Zorgservices krijgen altijd 50% korting op het proefabonnement.
Klik hier om in te schrijven.

•    Halfjaarabonnement voor 6 maanden
Kost €10,00 per maand. De contributie wordt geïnd d.m.v. automatische kwartaalincasso's ad €30,00 (en eventueel nog 2 betalingen voor het restant van een lopend kwartaal). Klik hier om in te schrijven.

•    Jaarabonnement voor 12 maanden
Kost €7,50 per maand. De contributie wordt geïnd d.m.v. automatische kwartaalincasso's ad €22,50 (en eventueel nog 2 betalingen voor het restant van een lopend kwartaal). Klik hier om in te schrijven.

Alle abonnementen eindigen automatisch na 2, 6 resp. 12 maanden (worden NIET stilzwijgend verlengd). Ongeveer 3 weken voor het einde van het abonnement ontvang je een e-mailbericht waarmee je desgewenst kunt verlengen.
 

Wat ga jij doen vandaag?
Breng vandaag nog verandering in je leven.
Meld je aan bij Click4friends en doe ook mee aan een gezellig uitje!

Schrijf je hier in.

Contact:
Wil je meer informatie over Click4friends?
 

Reacties van Clickers:

Magda - 2020: Na ruim 2 jaar neem ik nu afscheid van jullie want ik heb een lieve man ontmoet en wij ondernemen nu leuke dingen samen.
Bedankt voor de fijne tijd die ik bij julie heb gehad, het heeft mij geholpen om weer veel lieve mensen te ontmoeten.

Piet - 2019: Ik heb zojuist aan de laatste activiteit bij Click4friends mee gedaan. Ik ga mijn abonnement niet verlengen want ik heb sinds enige tijd een vriendin waarmee het heel goed klikt en heb geen tijd meer voor jullie activiteiten.
Bedankt voor de vele jaren dat ik mocht deelnemen bij jullie geweldige club. Het heeft me door een moeilijke tijd heen geholpen. Heel veel gelachen maar ook serieuze gesprekken gevoerd. Maar vooral veel nieuwe vrienden en vriendinnen leren kennen, ik ga jullie missen.
Nogmaals bedankt voor alles, ik wens iedereen heel veel liefde en geluk!

Luus - 2018: Na drie en half jaar lid te zijn geweest ga ik het lidmaatschap niet verlengen. Het was een hele fijne tijd bij Click4friends waar ik altijd met heel veel plezier op terug zal kijken. Ik heb er fijne mensen ontmoet met wie ik nog steeds contact heb. De reden voor mijn vertrek is dat ik nu een relatie heb en er weinig tijd overblijft om aan de activiteiten deel te nemen. 
Het is goed dat jullie er zijn en veel mensen blij maken!!!

Jos - 2018: Voor mij is een nieuwe wereld open gegaan sinds ik lid ben. Prachtig al die verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen en andere clickers leert kennen. Ik vind het geweldig en verheug me iedere keer alweer op de volgende activiteit waar ik me op inschrijf. Inmiddels heb ik hierdoor ook vriendschap gekregen buiten Click4friends om.

Carla en Wouter - 2018: Zoals jullie waarschijnlijk weten wonen Wouter en Ik nu samen en stoppen wij bij Click4friends. Langs deze weg willen wij iedereen bij Click4friends heel hartelijk bedanken voor de hele fijne en gezellige tijd bij de clickers. Wij weten zeker dat al de mensen die zich in te toekomst nog gaan aanmelden en al aangemeld hebben ook een zeer fijne tijd gaan beleven en wie weet ook een nieuwe partner tegen komen, net zoals wij ons bij de clickers hebben leren kennen. Wij hebben ook hele fijne mensen mogen leren kennen bij Click4friends en daarvoor onze oprechte dank en wij zullen zeker nog wel mensen blijven tegen komen.
Nogmaals allemaal die bijgedragen hebben  aan onze fijne, gezellige en fantastische tijd bij 
Click4friends onze hartelijke dank en het ga jullie goed..

Marcel - 2017: Nadat ik mij ingeschreven heb ben ik in een nieuwe, grote "familie" terecht gekomen. Allemaal "nieuwe familieleden", de nodigen met een rugzakje maar wel met de bedoeling om een nieuwe positieve start te maken. Bij de verschillende activiteiten waaraan ik mee gedaan heb kan ik gewoon mezelf zijn. Ik ben zo blij dat ik mij bij deze "club" ingeschreven heb want ik heb er een hele hoop nieuwe vrienden bij gekregen waar ik ook buiten Click4friends gezellige dingen mee onderneem. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet want alleen is ook maar alleen en met deze "club" is een gevoel eenzaamheid zo verdwenen.

Tessa - 2017: Hierbij wil ik jullie een groot compliment geven voor het initiatief  van Click4friends. Ik ben nu een paar maanden bij de groep maar iedereen is  heel open en vriendelijk. Er is een activiteitenagenda met genoeg keuze voor iedereen. Het is  daarom niet langer nodig om in je eentje  thuis te blijven zitten of om in je uppie erop uit te gaan als familie of vrienden het heel druk hebben in dit hectische leven.

Hans - 2017, zuid Limburg: "Ik wil mijn lidmaatschap van Click niet voortzetten omdat ik sinds enige tijd een vaste relatie heb met een leuke vriendin. Ik heb nooit een moment spijt gehad van mijn lidmaatschap, heb dankzij Click leuke mensen leren kennen. Het was een gezellige tijd, maar nu ben ik in een andere fase in mijn leven gekomen. Ik moet zeggen dat ik heel veel waardering heb voor de wijze waarop Click is opgezet. Het werkt in de praktijk echt en ik kan het lidmaatschap van Click iedereen die zonder vaste partner door het leven gaat van harte aanbevelen. Click is een geweldige organisatie waar jullie trots op mogen zijn.
Ik wens alle Clickers het allerbeste en een gelukkig 2017."

Ine - 2016, zuid Limburg: "Op zondag 13 november ben ik naar gasterij de Poort in Gulpen geweest, om mij aan te melden. De zenuwen gierden door mijn keel maar ik vond dat ik, 4 jaar na het overlijden van mijn man, aan een nieuwe fase in mijn leven toe was. Wat was het gezellig, het voelde aan als een warme deken!! Ik ben ontzettend blij dat ik de stap gezet heb. Ik ga de komende tijd veel genieten van de activiteiten die geboden worden. Dit jaar is de eerste keer dat ik met kerstmis buiten de deur ga ontbijten en dineren. Ik verheug me nu al om samen met andere leden de kerst op deze manier te vieren!!!"

Annemie - 2016, midden Limburg: "Ik wil mijn abonnement bij Click4friends opzeggen omdat ik inmiddels de grote liefde van mijn leven ben tegengekomen. Ik wil jullie nogmaals hartelijk danken voor de activiteiten waaraan ik de afgelopen paar jaar heb mogen deelnemen en de vele lieve mensen die ik heb leren kennen. Het heeft mij geholpen in een voor mij moeilijke periode in mijn leven! Ik wens alle clickers een fijne toekomst toe!"

José -2016, noord Limburg: "Omdat ik mijn abonnement niet ga verlengen, wil ik jullie toch even laten weten dat ik een bijzonder mooie tijd heb gehad bij Click4friends om nooit te vergeten, een tijd waar ik vele mensen heb leren kennen en leuke activiteiten heb meegemaakt. Op dit alles kijk ik met een goed en fijn gevoel terug, maar nu is door omstandigheden de tijd aangebroken om met weemoed afscheid te nemen.
Click4friends, bedankt voor de fijne tijd en ik wens jullie heel veel goeds voor de toekomst.
Hierbij doe ik de groeten aan iedereen die ik ken en ik hoop dat Click4friends nog heel veel mensen gelukkig zal maken."

Ger - 2016, zuid Limburg: "Na jaren van ziekte en overlijden van mijn vrouw heb ik nu weer plezier in het leven.
Met dank aan Click4friends."

Conny - 2016, zuid Limburg: "Hallo Clickers, het geeft een raar gevoel want binnenkort ben ik niet meer lid van Click4friends. Het was een supertijd waar ik in korte tijd heel veel lieve mensen heb leren kennen en heel veel gelachen heb tijdens o.a. onze wandelingen samen. Het samen zijn met gelijkgestemden geeft een heel prettig gevoel en opent weer nieuwe deuren waardoor je weer verder kunt in je leven. Een mooie vriendengroep eraan over gehouden en niet te vergeten een partner! Bedankt voor jullie steun en vriendschap de afgelopen jaren!"

Rita - 2015, zuid Limburg: "In november verloopt mijn abonnement maar ik ga het niet verlengen want ik heb nu weer teveel andere dingen maar ik wil jullie wel vertellen dat, toen ik een paar jaar geleden lid werd, er een hele nieuwe en leuke periode voor mij aanbrak. Ik was een hele poos de oudste van de club, maar dat vonden jullie helemaal niet erg, jullie betrokken mij overal bij.
Ik heb nieuwe vriendinnen gekregen en ik kan het iedereen die nu nog twijfelt sterk aanraden om de stap te wagen. Het verandert je hele leven.
Ik heb een heerlijke tijd gehad en hoop dat we elkaar nog wel eens tegen zullen komen. Mijn vakantie naar Malgrat de Mar zal ik nooit vergeten, daar clickte het voor 200 procent.
Ik wens jullie allemaal het allerbeste en tot ziens!"

2014, Anet: "Vandaag heb ik aan laatste activiteit deelgenomen. Ik kreeg een warm afscheid van alle Clickers die er vandaag bij waren.
Ik ben in 2012 lid geworden van Click4friends, dat was voor mij toen iets geweldigs. Ik kon weer leuke dingen in mijn agenda schrijven. Ik kwam weer onder de mensen. Heerlijk was dat! Nu sta ik weer heel anders in het leven. Ik voel mij weer goed, met veel fijne vrienden om mij heen. Dankzij Click4friends heb ik een aantal fijne mensen mogen ontmoeten waar ik mooie vriendschappen mee opgebouwd heb. Met deze mensen houd ik nu ook buiten Click4friends contact. Ik ben blij dat dit vriendennetwerk opgericht is. Bedankt hiervoor."

Maurice - 2014: "Click4friends heeft mij in mijn drie jaar durende lidmaatschap veel vreugde en plezier verschaft. Ik heb er zeer waardevolle vriendschappen aan overgehouden en 'last but not least' heb ik er mijn nieuwe liefde gevonden. Aangezien wij nauwelijks nog tijd hebben om aan activiteiten deel te nemen heeft een langer lidmaatschap geen zin meer. Ik wens jou en alle Clickers verder alle goeds toe en hoop dat het lidmaatschap hen uiteindelijk brengt wat het mij ook gebracht heeft."

José - 2013: "Ik ben nu ongeveer vier jaar lid en neem nog maar zelden deel aan jullie activiteiten. Maar ik heb door het lidmaatschap mijn doel bereikt. Ik heb er een leuke vriend en vriendin aan overgehouden met wie ik veel onderneem.
Ik wil nu graag mijn lidmaatschap beëindigen. Click is een geweldige organisatie en ik kan ze iedereen aanbevelen die alleen is en nog iets van het leven wil maken. Bedankt en nog veel succes."

Dinie - 2013, 44 jaar in de regio Eindhoven:
"Ik ben woonachtig in de buurt van Eindhoven. Sinds oktober vorig jaar (2012) ben ik lid van C4F. Toen dacht ik: “Ik meld me gewoon aan en ik zie wel wat het is…” Echt!! Ik heb er geen spijt van, het is een prachtig concept. Je leert nieuwe mensen kennen, de een is wat jonger en de andere iets ouder, er ontstaan echt mooie vriendschappen.
Je spreekt ook eens buiten de Click-activiteiten met mensen af, bijvoorbeeld ergens gezellig op de koffie. Laatst nog ben ik met een mevrouw waar ik het echt super goed mee kan vinden een dagje weg geweest.
Ik zelf ga graag wandelen en na het wandelen wordt er nog wat gedronken en soms  gegeten. Er zijn ook nog andere leuke dingen die ik gedaan heb zoals kegelen, bowlen en steengrillen met kesrtmis, naar een 40 up dansparty geweest en lekker gedanst. Het heeft me erg goed gedaan en het is fijn dat ze nu ook in Eindhoven gaan starten, dan kan ik ook eens deelnemen aan door de weekse activiteiten, zoals een terrasje pikken, op een ledenmiddag gezellig kletsen en daarna misschien nog wel een hapje eten.
Kom gewoon een kijkje nemen bij de ledenbijeenkomst in Eindhoven. Durf die stap te zetten en geef jezelf die kans ook. Doe met activiteiten mee die je leuk lijken en leer vele nieuwe mensen kennen, het lijkt me sterk dat jij geen nieuwe vriendschappen zult opbouwen. Echt waar!! Click4friends geeft meer kleur aan je leven."

2013, Huwelijk van Frans en José in juni:
'Click4friends was een "Click" voor ons verdere leven'
Het was tijdens een van de vele activiteiten van Click4friends dat het "clickte". Nu na 3 jaar is onze "click" nog steeds even heftig. Ons voorgenomen huwelijk zien wij dan ook als een logisch gevolg van deze ontwikkeling en wij verheugen ons, samen met onze kinderen, familie en vrienden op deze heugelijke dag.
Click4friends, bedankt voor jullie mooie initiatief en wij wensen jullie nog veel succes voor de toekomst.
Groeten, Frans en José"

Bertie, 2012: "De voorbije 3 jaar heb ik altijd veel plezier beleefd als ik deelnam aan de activiteiten. Click heeft mij geholpen om mijn leven weer op te pakken na het overlijden van mijn man. Dit is goed gelukt. Nu is het tijd om ook Click los te laten, ben weer druk bezig met eigen activiteiten. John bedankt, alle andere Clickers ook trouwens."

B.D, 2012: "Tja, aan alles komt een einde. Zo ook na 3 mooie jaren aan mijn lidmaatschap van Click4friends. Ik heb een heerlijke tijd gehad bij de Clickers die ik voor geen goud had willen missen. In een tijd dat ik andere mensen nodig had waren ze er. Het voelde als een warme deken. Ik zal het dan ook iedereen aanraden. Maar ik heb al sinds een poos een lieve vriend, daarnaast heb ik er een hele lieve, grote familie bij gekregen. Ik ben dus een tevreden mens. Bedankt voor alle mooie activiteiten. Ga zo door want jullie maken veel mensen blij."

F en A, 2012: "Met pijn in het hart nemen wij afscheid van jullie allemaal. Wij wonen nu al een tijdje samen en Click4friends is nu eenmaal een organisatie voor alleenstaanden.
Wij bedanken jou en iedereen voor de fijne jaren die wij bij Click4friends hebben doorgebracht.Het is een belangrijke tijd voor ons geweest, die we met heel veel vrienden en bekenden hebben doorgebracht.
Wij maken heel veel reclame voor Click bij iedereen die het maar wil horen. Wij wensen jullie nog veel succes en vriendschap toe. Heel hartelijke groetjes, van F en A"

Mevrouw uit Heerlen,  gescheiden, 63 jaar: “Sinds ik lid ben van Click4friends, heb ik weer het gevoel ergens bij te horen. Iedere week zijn er andere activiteiten gepland en  voor elk wat wils. Het is heel gezellig. Echt een aanrader! Misschien tot ziens?”

M. 2012: "H. en ik bezoeken met Oud op Nieuw voor de laatste keer jullie Party. We nemen dan met pijn in het hart afscheid van Click, waar wij beiden toch heel veel aan te danken hebben. Buiten de mooie relatie die ik met H. gekregen heb bood het ons de gelegenheid om op een leuke manier samen te zijn met mensen, zonder verdere verplichtingen. Dit heeft mij uit een dal getrokken waar ik langzaam in gegleden was. Het heeft mij nieuwe en waardevolle vriendschappen bezorgd welke ik nu zonder Click kan voortzetten.Dan is er H. die graag eens wilde proberen om met iemand samen iets te doen op muzikaal vlak en die via jou bij mij terecht kwam. Wie had kunnen denken dat er zo veel moois uit voort zou komen? Heel erg bedankt hiervoor!"

T. 2013: "Toen ik na het overlijden van mijn vrouw in oktober 2011 lid werd van Click4friends, wilde ik door deelname aan activiteiten in contact komen met nieuwe mensen en het liefst weer een vriendin krijgen. Op 15 januari 2012 nam ik deel aan een wandeling in Stevensweert. In de groep waarin ik liep kwam ik E. tegen. Wij hebben de hele wandeling samen gelopen en veel gepraat. Er bleek "iets moois" te zijn ontstaan. Na enkele telefoontjes en mailtjes over en weer kwam het uiteindelijk tot een afspraak. Wij zijn samen uit gaan eten op 12 februari 2012. Dat "iets moois" is vanaf die dag een relatie geworden. Het gaat echt geweldig. Wij dragen C4F een warm hart toe, want zonder C4F hadden E. en ik elkaar nooit ontmoet. Groeten, T."

Meneer uit Brunssum, weduwnaar, 52 jaar: “Ik ben heel blij dat ik via vrienden met Click4friends in aanraking ben gekomen. Na het verlies van mijn vrouw heb ik het heel moeilijk gehad. Ik heb nu weer hele leuke, nieuwe mensen in mijn leven gekregen. Naast mijn drukke baan heb ik nu ook in mijn vrije tijd veel plezier tijdens uitstapjes en activiteiten. Blij dat Click4friends er voor ons is.”

Mevrouw uit Limbricht, weduwe, 57 jaar: “Het idee sprak mij enorm aan en ik ben blij dat ik de stap gezet heb om lid te worden. Ik heb mijn kinderen en goede vrienden maar in het weekend en op zon- en feestdagen zat ik toch vaak alleen. Die tijd is gelukkig voorbij. Door de gezellige uitstapjes en activiteiten die wij samen ondernemen, kom ik gelukkig weer vaker buiten de deur en heb daardoor ook nieuwe leuke mensen ontmoet.”

Meneer uit Sittard, gescheiden, 63 jaar: “Had van te voren lang nagedacht: doen of niet doen? Gelukkig heb ik achteraf absoluut geen spijt! Ik amuseer me weer heel goed, heb hele gezellige avonden in geweldige ambiance.”

Mevrouw uit Heerlen, gescheiden, 50 jaar: “Niet mijn eerste activiteit bij Click4friends, maar wel mijn eerste bowlingavond. Was supergezellig, iedereen goed gemotiveerd! Weer nieuwe leden leren kennen. Ben blij dat ik op deze manier mijn vriendenkring kan uitbreiden.”

Meneer uit Geleen, single, 41 jaar: “Het was gisteren mijn eerste activiteit bij Click4friends en ik vond het heel gezellig. Er was een grote opkomst en een leuke groep. Wat mij betreft mogen deze activiteiten regelmatig terugkeren.”

Mevrouw uit Geleen, gescheiden, 53 jaar: "Mijn complimenten voor de geweldige organisatie en overzichtelijke site. Het heeft mij op korte tijd al heel wat gezellige momenten gebracht. Het is open en ongecompliceerd om toch weer nieuwe mensen en dan ook vrienden te leren kennen."

Meneer uit Sittard, gescheiden, 63 jaar: “Had van te voren lang nagedacht: doen of niet doen? Gelukkig heb ik achteraf absoluut geen spijt! Ik amuseer me weer heel goed, heb hele gezellige avonden in geweldige ambiance.”

Mevrouw uit Maastricht, weduwe, 60 jaar: “Nadat ik best wel wat heb moeten overwinnen om de stap te nemen om mij aan te melden,  omdat je in je uppie niet zo maar ergens op afstapt, ben ik heel blij dat ik het toch gedaan heb. Sinds ik bij Click4friends ben, heb ik een ander leventje gekregen. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en de activiteiten die we met elkaar ondernemen zijn altijd heel gezellig. En allemaal voor herhaling vatbaar. Door mij aan te sluiten bij Click4friends, ben ik uit mijn isolement geraakt. Vooral ook omdat je met gelijkgestemde mensen bent, die ook alleen zijn. Er wordt veel gelachen, maar er is op zijn tijd ook plaats voor een serieus gesprek. Dat maakt dat Click4friends voor mij echt een vriendengroep is. Toi toi toi voor Click4friends.