Inschrijven

Proefabonnement Click4friends, twee maanden voor 12,50 euro

Omdat de informatiemiddagen niet doorgaan a.g.v. de Coronacrisis is de prijs voor een proefabo tijdelijk verlaagd naar €12,50. Het is een éénmalig abonnement om gedurende twee maanden geheel vrijblijvend kennis te maken met Click4friends. Met dit abonnement kun je inschrijven en deelnemen aan alle door Click4friends georganiseerde activiteiten. Dit abonnement eindigt automatisch na 2 maanden tenzij je verlengt na ontvangst van een herinneringsmailbericht. Leden van Benefits, Service van Envida en Meander Zorgservices krijgen 50% korting op het proefabonnement. Stuur een bericht met vermelding van jouw lidnummer naar info@click4friends.nl (niet geldig tijdens de Corona korting!)

Inschrijven...
 

Halfjaarabonnement voor de duur van 6 maanden: contributie: 10,00 euro/maand

Te betalen d.m.v. automatische incassos 30,00 euro per kwartaal (januari/april/juli/oktober) en eventueel een restbedrag. Dit abonnement eindigt na 6 maanden automatisch tenzij je verlengt na ontvangst van een herinneringsmailbericht.

Inschrijven...
 

Jaarabonnement voor de duur van 12 maanden: contributie: 7,50 euro/maand

Te betalen d.m.v. automatische incassos 22,50 euro per kwartaal (januari/april/juli/oktober) en eventueel een restbedrag. Dit abonnement eindigt automatisch na 12 maanden tenzij je verlengt na ontvangst van een herinneringsmailbericht.

Inschrijven...