Partner worden

Lees hier hoe u partner van Click4friends kunt worden

De doelstelling van Click4friends is om door het organiseren van (gezamenlijke) uitstapjes en activiteiten, in samenwerking met op de vrijetijdsmarkt gerichte bedrijven, het ontstaan van vriendschapsnetwerken tussen ongehuwde 40-plussers te bevorderen.

Wij zijn gestart met een geselecteerde groep interessante bedrijven vanuit de regio Parkstad Limburg (netnummer 045).

Maar wij blijven voortdurend op zoek naar nieuwe partners die iets toevoegen aan de bestaande groep.

Wanneer u denkt dat uw bedrijf iets voor deze doelgroep kan betekenen, dan verzoek ik u om mij daarover te informeren door middel van het sturen van een e-mailbericht naar info@click4friends.nl.

 Met dank voor de getoonde belangstelling,

 met vriendelijke groet,

 John Aretz

Alleenstaand en 40-, 50- of 60-plus?

Ontmoet andere Clickers tijdens leuke activiteiten in je eigen regio en sluit nieuwe vriendschappen. Geluk en vrienden zijn nu binnen handbereik. Kom naar een gezellige informatiemiddag gecombineerd met een korte wandeling in bijvoorbeeld Heerlen, Sittard, Baexem of Sevenum en maak kennis met Click4friends. Lees meer

Activiteiten
Nieuws
Clickers aan het woord
  • "Zondagmorgen rond 12 uur. Plaats: "Birkenhof" Wie? Click4friends. Wat gaan ze doen? Wandeling maken in het gebied:Poelvensee/Glabbacherbruchsee..."
  • "Beste click vrienden, Ik ben nu 2 jaar lid van C4F, een sprong in het diepe zoals voor vele van ons die het roer om moeten..."
  • "zomaar een wandeling met verschillende mensen op een zomerdag die men zich zou wensen ieder met je weet het niet zijn..."
C4F op Facebook
Facebook 1400 personen vinden dit leuk.
Partners