Partners & kortingen

Leverancier: Spiritueel Café Heerlen

Spiritueel Café Heerlen

Kloosterkensweg 17
6419PJ, Heerlen
www.spiritueelcafeheerlen.com

Het Spiritueel Café Heerlen is een trefpunt voor gelijkgestemden. 
Een keer in de maand is er, op zaterdag, een themadag en iedere laatste woensdag, en af en toe op de dinsdag, is er een lezing.

Het Spiritueel Café Heerlen geeft de leden van Click4friends €2,00 korting (op vertoon van een recente kopie van het ledenprofiel met foto) op de maandelijkse lezingen. Kaarten verkrijgbaar aan de kassa.


Kijk op de website van SCH voor het volledige programma.

Het Spiritueel Café Heerlen wil een bijdrage leveren aan verbroedering en saamhorigheid.
We hebben geen bekeringsdrang, noch willen we de planeet veranderen ons hangen we een bepaalde religie of stroming aan. Wel streven we naar het vergroten van het draagvlak, naar meer liefde en verbondenheid in onze directe omgeving. Iedere vonk die mee naar huis wordt genomen kan alleen maar positief doorwerken in ieders relatie, leefomgeving en werk.
Wij geloven dat als de kritieke massa samen komt, er wonderen gebeuren. Volgens ons kun je als mens het meest over jezelf te weten komen in contact met de ander. Verder willen we duidelijk maken dat we tijdens de spirituele zoektocht het ‘gewone’ aardse niet uit het oog mogen verliezen. Ons logo staat hiervoor symbool: de knipogende uil, die met een glas wijn op het leven toast. Het streven om een goed mens te zijn en de wereld mooier te maken is waardig, maar laten we de humor en de geneugten daarbij niet vergeten. 

Bekijk activiteiten