Een lintje in de Orde van Oranje-Nassau

Beste Clickers,

Misschien dat enkelen van jullie het al gehoord of gelezen hebben maar wij willen jullie toch nog langs deze weg meedelen dat John Aretz, de oprichter van Click4friends, vrijdag 26 april onderscheiden is met een koninklijke onderscheiding, lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Dit is niet alleen een erkenning voor John, maar ook voor ieder van jullie die Click4friends tot de warme, inclusieve gemeenschap heeft gemaakt die het vandaag is.
 
John's toewijding aan Click4friends en zijn voortdurende inspanningen om een platform te bieden waar alleenstaande 40-plussers nieuwe vriendschappen kunnen smeden en geluk kunnen vinden, zijn werkelijk bewonderenswaardig. Zijn visie heeft niet alleen individuen samengebracht, maar heeft Limburg ook verrijkt met diverse nieuwe vriendennetwerken.
 
Met rond de 500 leden en meer dan 5000 oud-leden is Click4friends uitgegroeid tot een hoeksteen van verbinding en ondersteuning in onze regio. Door John’s enthousiasme en de betrokkenheid van elk van jullie hebben we niet alleen vriendschappen gesmeed, maar ook levens veranderd en geluk verspreid.
 
John wil dan ook iedereen van harte bedanken die hieraan bijgedragen heeft, of het nu het organiseren van evenementen, het delen van ervaringen of eenvoudigweg het bieden van een luisterend oor is geweest. Samen hebben we Click4friends laten bloeien en hebben we Limburg een stukje gelukkiger gemaakt.
 
Laten we blijven bouwen aan deze prachtige gemeenschap en samen nog vele jaren van vriendschap en geluk tegemoet gaan.
 
Met warme groeten,
Team Click4friends

Alleenstaand en 40-, 50- of 60-plus?

Ontmoet andere Clickers tijdens leuke activiteiten in je eigen regio en sluit nieuwe vriendschappen. Geluk en vrienden zijn nu binnen handbereik. Kom naar een gezellige informatiemiddag gecombineerd met een korte wandeling in bijvoorbeeld Heerlen, Sittard, Baexem of Sevenum en maak kennis met Click4friends. Lees meer

Activiteiten
Nieuws
Clickers aan het woord
  • "Zondagmorgen rond 12 uur. Plaats: "Birkenhof" Wie? Click4friends. Wat gaan ze doen? Wandeling maken in het gebied:Poelvensee/Glabbacherbruchsee..."
  • "Beste click vrienden, Ik ben nu 2 jaar lid van C4F, een sprong in het diepe zoals voor vele van ons die het roer om moeten..."
  • "zomaar een wandeling met verschillende mensen op een zomerdag die men zich zou wensen ieder met je weet het niet zijn..."
C4F op Facebook
Facebook 1500 personen vinden dit leuk.
Partners